Vriendenclub van “Je mag er zijn Noord Holland”

Inschrijfformulier

Vriendenclub “Je mag er zijn Noord Holland” betreft een groep van donateurs die is opgericht om mensen te betrekken bij de doelstellingen van stichting “Je mag er zijn Noord Holland”

Leden ontvangen één keer in de drie maanden een nieuwsbrief per mail met daarin nieuwtjes zoals toekomstplannen, stand van zaken binnen de stichting, benodigdheden en wat allemaal nog meer ter sprake komt.

Stichting “Je mag er zijn Noord Holland” is een kleding en goederendepot speciaal voor pleegkinderen van 0 tot 18 jaar. Deze locatie wordt geheel gerund door vrijwilligers, pleegouders kunnen bij ons terecht voor allerlei artikelen voor kinderen zoals kleding, schoenen, speelgoed, bedden fietsen etc. Ook hebben wij voor baby’s kinderwagens, autostoeltjes, kinderbadjes enzovoorts. Crisis pleeggezinnen hebben op kort termijn veel nodig en voor korte tijd, maar ook voor langere termijn lenen wij goederen uit. De goederen worden in bruikleen geleverd.

Deze goederen worden gratis aangeleverd door onder andere ouders, scholen en donateurs. Deze goederen zijn altijd gratis af te halen door pleegouders.

IN Noord Holland hebben twee panden gehuurd die door stichting kinderpostzegels wordt gesponsord. Onze stichting is afhankelijk van sponsoren. Wij kunnen extra sponsoren altijd gebruiken.

U kunt onze stichting steunen door maandelijks een bedrag over te maken naar onze stichting , maar u kunt ook eenmalig een bedrag overmaken.

Als u maandelijks wilt doneren kan dit al vanaf €5,00 per maand, wilt u dan onderstaande gegevens invullen ?

 

 

 

 

Naam *______________________________________________________

Telefoonnummer______________________________________________

E-mail adres *_________________________________________________

Bedrag *_____________________________________________________

U kunt het bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL38 RABO 01408 27560 ten name van stichting “Je mag er zijn” te Noord Scharwoude.