Beste lezers,

Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie in Noord-Holland. Misschien zijn er al plannen gemaakt voor de vakantie, het kan ook zijn dat u thuis blijft en met de kinderen gezellige activiteiten gaat doen. Wij weten dat het ook voor een aantal kinderen een periode is met veel prikkels en dat het voor u als pleegouder een lastige periode kan zijn. We hopen op mooi weer, dat de kinderen ook lekker buiten kunnen zijn. Heeft u nog badkleding of zomerkleding nodig, kom gezellig langs, we hebben afgelopen weken weer veel mogen ontvangen, de kasten zijn weer gevuld. Dit is mede doordat we het goede doel waren tijdens de avondvierdaagse en de studenten van de Hogeschool Innholland uit Diemen hebben huis aan huis geflyerd in de directe omgeving van “jemagerzijn”. Dit leverde veel mooie kleding en speelgoed op.


Er zijn veel spelletjes en boeken en we hebben zelfs een mooie voorraad boeken die kinderen kunnen lezen als lezen lastig is. Mocht het slecht weer zijn in de vakantie, dan is het altijd leuk dat er spelletjes of boeken zijn die ze nog niet kennen.


Zoals we net al schreven, zijn we het goede doel geweest tijdens de avondvierdaagse/sportweek. Behalve kleding en speelgoed, is er ook een mooi bedrag opgehaald voor ons. Acties zoals deze, zorgen er voor dat we kunnen blijven bestaan.


Met ingang van direct zijn de speciale koffieochtenden en avonden veranderd. Dit hebben we nu tijdens alle openingstijden. Op de ochtenden staat er rond 10.30 de koffie klaar en op de avonden rond 19.30. Er is altijd tijd voor een praatje en het blijft fijn om andere pleegouders te ontmoeten om ervaringen uit te wisselen.


Wij kregen net een leuk bericht wat we mogen delen:

Zaterdag 15 juli is er om 11.00 een event gepland bij Lasertag Alkmaar. Ruim 1 uur lasergamen, chips/limo en er wordt afgesloten met wat lekkers, ouders zijn van harte welkom voor een kop koffie. Dit alles wordt verzorgd door Mama’s Maaltijden. Opgave: office@mamasmaaltijden.nl


Openingstijden

Dinsdag van 9.00-11.30

Woensdag van 18.30-20.00

Zaterdag 1 juli van 10.00-12.00


LET OP: GEDURENDE DE ZOMERVAKANTIE ZIJN WIJ GESLOTEN. ( 22 juli t/m 3 september)

Mocht u een plaatsing krijgen en spullen nodig hebben, dan zijn wij altijd te bereiken op het bekende telefoonnummer.


We hopen u snel weer te zien op onze locatie.


Groetjes van alle vrijwilligers van “jemagerzijn”Noord-Holland