Noord-Scharwoude 30 augustus 2023


Beste lezers,

Nog een paar dagen dan beginnen de scholen weer. We hopen dat jullie allen een fijne vakantie met de kinderen hebben gehad. Ondanks dat we gesloten waren, hebben we het de afgelopen 6 weken enorm druk gehad. Een paar vrijwilligers hebben dit weer fantastisch weten op te lossen. Een compliment voor Tineke en Matthe, die er iedere keer maar weer zorg voor wisten te dragen dat er op zowel vraag als aanbod een oplossing kwam.


Vanaf dinsdag 5 september zijn we weer geopend op de vaste openingstijden. De kasten hebben we goed kunnen vullen afgelopen weken. We zijn dan ook blij dat onze aanwezigheid bij veel mensen bekend is, en dat we daardoor ook mooie spullen aangeboden krijgen.


We hebben het al eerder in de vorige nieuwsbrief vermeld, dat we nu tijdens alle openingstijden de koffie klaar hebben staan. Op de ochtenden staat er rond 10.30 de koffie klaar en op de avonden rond 19.30. Er is altijd tijd voor een praatje en het blijft fijn om andere pleegouders te ontmoeten om ervaringen uit te wisselen.


We kunnen er nog niet zoveel over zeggen, maar zoals het er nu uit ziet, komt er eind van het jaar een evenement voor alle gezinnen die kinderen opvangen. Er wordt dan gedacht aan zowel de jongere als de oudere kinderen. Zodra de datum bekend is hoort u hier meer over.Openingstijden

Dinsdag van 9.00-11.30

Woensdag van 18.30-20.00

Zaterdag 7 oktober van 10.00-12.00We hopen u snel weer te zien op onze locatie.


Groetjes van alle vrijwilligers van “jemagerzijn”Noord-Holland