De volgende sponsoren willen wij graag in de spotlight zetten:

Speelpark de Swaan
Ons uitgebreide park biedt maar liefst vijf grote speeltuinen voor volop speelplezier voor het hele gezin! Maar ook kinderfeestjes, schoolreisjes, BSO’s en groepen zijn van harte welkom.

Stichting Lief Langedijk
Een initiatief van Martin en Marieke Neesen. Voor die tijd hadden Martin en Marieke  zich samen ingezet vanaf 2005 tot 2011 als fulltime vrijwilliger voor St. Radio Langedijk-CompleetFM, de lokale radio-omroep van Langedijk.

Rotary Heerhugowaard Langedijk
Samen zorgen we voor een wereld waarin mensen zich verenigen en actie ondernemen om duurzame verandering te creëren – over de hele wereld, in onze lokale gemeenschappen en in onszelf.

Rotary in Nederland telt circa 500 clubs met in totaal ruim 16.000 leden.

Juniorkamer Heerhugowaard
JCI Heerhugowaard is opgericht in 1993 en bestaat uit een groep jonge, ondernemende mensen, met verschillende achtergronden en beroepen. Jong is een relatief begrip, maar in “Junior Kamer land” is dit iedereen tussen de 25 en 40 jaar.

Kerkelijk Centrum De Regenboog
De Protestantse Gemeente te Sint Pancras is een geloofsgemeenschap die behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland. “een gemeente is de gemeenschap, die geroepen, tot eenheid, getuigenis en dienst, samenkomt rondom Woord en sacramenten “

Wilt u ook sponsor worden ?

Neem dan contact op met een van onze vrijwilligers, wij leggen u uit wat voor mogelijkheden er zijn om een bijdrage te leveren aan deze fantastische stichting.

Wist u dat Stichting Jemagerzijn-NoordHolland een ANBI status heeft ?

Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut.

De ANBI-status heeft de volgende fiscale voordelen:

  • -Giften van een particulier aan een ANBI zijn voor die particulier onder voorwaarden voor de inkomstenbelasting aftrekbaar.
  • -Giften van een vennootschap aan een ANBI zijn binnen de daarvoor geldende regels aftrekbaar voor de vennootschapsbelasting.
  • -Een ANBI hoeft geen erfbelasting of schenkbelasting te betalen over erfenissen en schenkingen die de ANBI ontvangt, voor zover aan de verkrijging niet een opdracht is verbonden, welke aan de verkrijging het karakter ontneemt van te zijn geschied in het algemeen belang; de Successiewet gebruikt niet de term ANBI, maar instelling als bedoeld in artikel 6.33, eerste lid, onderdeel b, van de Wet inkomstenbelasting 2001.
  • -Uitkeringen die een ANBI doet in het algemene belang zijn vrijgesteld van schenkbelasting.

Wilt u geld overmaken zonder enige verplichting ?

Dat kan natuurlijk ook

IBAN: NL38 RABO 0140 8275 60
Ten name van: Jemagerzijn-NoordHolland

Een QR-code scannen om te doneren

QR code, bruikbaar tot 6-7 2025

QR-codes hebben onlangs hun stempel gedrukt op de samenleving, dus het is geen wonder dat mensen gemakkelijk in de war kunnen raken door de aanblik ervan.

Makkelijker kan het echter niet.

De stappen om een contactloze donatie te doen met QR-codes:

  • Open de camera-app van je telefoon. Als het geen ingebouwde QR-codelezer heeft, download dan een applicatie van derden.
  • Richt de camera op de QR-code. Het zal het beeld onmiddellijk identificeren, ongeacht hoe dichtbij of ver je bent in slechts een seconde.
  • U wordt vervolgens naar de donatiepagina geleid waar u het bedrag kunt instellen en de transactie kunt bevestigen.

Deze drie stappen zijn nodig om een contactloze donatie met QR-code te doen. Het is net zo eenvoudig als scannen en klikken. In minder dan een minuut ben je klaar.

Dank aan onze vrijwilligers

Daarnaast een woord van dank aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen met onze stichting.
Zonder hen was dit allemaal niet mogelijk geweest. Vele kinderen hebben enorm veel baat gehad bij hetgeen Jemagerzijn-NoordHolland afgelopen jaren heeft geboden.


Vele handen maken licht werk, zo hebben Tineke, Matthé, Monique en Petra nooit zoveel kunnen bereiken met deze stichting zonder hulp.
We gaan ze niet allemaal bij naam noemen, maar jullie weten over wie het hebben;

Namens alle betrokken baby’s, dreumesen, peuters, schoolkinderen, pubers, pleegouders en gezinnen dankjewel !