Beste lezers,

Wat een drukke periode hebben wij achter de rug. Zoals u het thuis ook wel druk zal hebben gehad, en nog heb. De december maand is een maand die veel van de kinderen en de ouders vraagt. Maar het is ook een gezellige maand. Wij hebben ook weer veel te melden. Vergeet de brief dan ook niet uit te lezen.

Wij zijn woensdag 14 december, dinsdag 20 december en woensdag 21 december nog open. We gaan daarna dicht t/m 9 januari. Voor noodgevallen zijn wij natuurlijk altijd te bereiken.

Mocht u nog kerstkleding nodig hebben of een stoere kersttrui, we hebben hier een prachtige collectie liggen/hangen. Kom vooral gezellig even langs.

De jassen hebben een nieuwe plek gekregen, in het gebouw, waar ook het speelgoed staat, hangen ze boven. We hebben heel veel mooie jassen mogen ontvangen. Kom ook hier maar kijken, zeker nu de koude dagen er zijn.

Kleine opmerking: we krijgen nog wel eens te horen: maar ik heb wel heel veel ingebracht, dan mag ik toch ook die hoeveelheid mee terug nemen. Dat is niet de bedoeling. Heeft u meer nodig, door wat voor omstandigheden ook ,overleg dan even met ons. Er is dan veel mogelijk.

U heeft vast wel gezien dat we in de gebouwen zelf grote veranderingen hebben doorgevoerd. Dankzij Vospan/winkelinrichtingen en Stichting Lief Langedijk hebben wij kunnen realiseren dat er prachtige nieuwe stelling rekken zijn gekomen, en in de bestaande kledingkasten er veel planken bijgeplaatst konden worden.

Dankzij donaties van Stichting Lief Langedijk, Rotary Dijk en Waard, Parlan en niet te vergeten, alle donaties die u en vele anderen gedaan hebben, hebben wij afgelopen jaar kunnen bestaan. Wist u dat u als pleegouders ons ook maandelijks of jaarlijks kunt steunen. Alle beetjes bij elkaar zorgen ervoor dat we kunnen blijven bestaan. Dat we af en toe hulp krijgen door grote donaties, zorgt ervoor dat we in ieder geval in het nieuwe jaar weer met frisse moed kunnen beginnen.

Zondag 11 december waren wij te vinden bij de Santa Run in Heerhugowaard georganiseerd door de Rotary Dijk en Waard en bij het feestelijke concert vanwege het 10 jarig bestaan van Stichting Lief Langedijk. Beide dragen ons een warm hart toe.

Van de Juniorkamer Heerhugowaard kregen wij grote speculaaspoppen aangeboden. Mocht u deze week nog bij ons langskomen, dan ligt er voor u ook nog een speculaaspop klaar.

Dankzij een donatie van verfmaterialen gaan we begin volgend jaar een aantal ruimtes opfrissen. Mocht u ons daarbij willen helpen,graag, meld u dan aan.

Een vraag: informeert u eens bij de school waar uw kind naar toe gaat, of ze een sponsorloop zouden willen houden waarvan een deel van de opbrengst voor ons mag zijn. We weten dat vele scholen sponsorlopen houden, waarbij een deel voor de school zelf is, en een deel naar een goed doel gaat. Wij hebben u als ouder nodig voor deze vraag. Ouders en kinderen uit heel Noord-Holland mogen bij ons spullen halen. De vraag kan dan ook prima bij scholen in andere gemeenten gevraagd worden.

En tot slot, wensen wij u hele fijne dagen toe en ontmoeten wij u deze weken of in het komende jaar graag bij ons in Noord-Scharwoude.

Groetjes van alle vrijwilligers van Jemagerzijn-NoordHolland