Noord Scharwoude 21 maart 2023

Beste lezers,

Het is bijna voorjaar, inmiddels kunnen we genieten van de eerste zonnige dagen. We merken dat ook aan de kledingkasten. De eerste vragen naar luchtige kleding zijn al gevraagd. Wat is het dan fijn dat we kunnen vermelden dat er al veel in de kasten ligt. Dit komt mede omdat de jassen een andere plek hebben gekregen, en alle kasten een plank erbij hebben gekregen. De echte zomerkleding komt op kort termijn ook in de kasten te liggen.

We willen u ook dan adviseren, wil je nog keuze hebben, kom dan op kort termijn langs. We hebben ook voor de oudere kinderen kleding in de kasten liggen. We hebben afgelopen weken aardig wat mogen ontvangen. Ook op de schoenenrekken staan schoenen die weinig gedragen zijn.

Speelgoed: De kasten zijn afgelopen weer aangevuld met mooi speelgoed, spelletjes en boeken. Vergeet niet hier eens te kijken. Door de nieuwe kasten, is er goed te zien wat er allemaal is. En wat is het toch fijn om uit te proberen of kinderen bepaald speelgoed of spelletjes leuk vinden. Voor alle leeftijden is er wel wat aanwezig.

Op zaterdag 8 april organiseert de NHHT een mooie en lekkere wandelroute door de prachtige natuur bij manege Beukers met heerlijke lokale hapjes en kleine gerechtjes.
De opbrengst van deze Food te Voet Tour gaat naar een goed doel, namelijk de Stichting ¨ JE MAG ER ZIJN uit Noord Scharwoude. Zij doen  geweldig werk voor pleeggezinnen.

De Food te Voet Tour gaat over het mooie open terrein van Manege Beukers en het recreatieschap Geestmerambacht in Oudkarspel langs het cross country parcours van de paarden.
U ziet de paarden van dichtbij over de spectaculaire hindernissen springen en u kunt de ruiters over het parcours volgen. Tijdens de wandeling geniet u op 5 verschillende plekken van kleine gerechtjes. De lengte van de wandeling is ca. 4 km. Op het hoofdterrein is een countrymarkt en zijn er diverse activiteiten voor kinderen zoals o.a. paaseieren zoeken met de paashaas en ponyrijden.

Uitnodiging voor de tieners

We ontvingen van Wij van Mama´s Maaltijden het volgende bericht. Zij hebben voor 50 jongeren tieners op zaterdag 13 mei startend om 11.00 een leuke activiteit in gedachten bij Jump Street Alkmaar op de Koelmanlaan 344. Er is dan gelegenheid om 2 uur lang vrij te jumpen, er is limonade/water, een zakje chips, jumpsokken en als afsluiting met elkaar een patatje te eten. Wel graag je kind zelf brengen en ophalen.

WAT IS STREET JUMP NU PRECIES?

Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen. Dit is mogelijk op een van de 10 verschillende area’s, daarnaast kun je over grote obstakels heen springen. 

Aanmelden kan via pleegzorg@parlan.nl of bij mamasmaaltijden.nl

Onze openingstijden zijn:

Dinsdag van 9.00-11.30

Woensdag van 18.30-20.00

Zaterdag 1 april van 10.00-12.00


Het team van Jemagerzijn Noordholland