Beste lezers,

We gaven in onze vorige mail al aan, dat we begonnen zijn om alle kleding voor de zomer in de kasten te leggen. We kunnen u nu vertellen dat de kasten allemaal goed gevuld zijn, en dat er ook voldoende keus is op dit moment. Ook voor de oudere kinderen hebben we redelijk wat kleding op de planken liggen. In het pand waar het speelgoed staat, hangen boven de jassen in alle maten. Kijk gerust daar ook eens rond.

De mei vakantie komt eraan, we hebben ook weer voldoende spelletjes, speelgoed, boeken en we hebben zelfs heel veel donald ducks op de planken liggen. Kom gezellig langs en hoe fijn is dat we zelfs in de meivakantie zaterdag 6 mei open zijn.

Zaterdag 8 april waren wij de hele dag te gast bij North Holland Horse Trials om over “jemagerzijn” te vertellen. We hadden een marktkraam gekregen om te laten zien, wie wij zijn en wat we doen. En Zondag 9 april kregen we een prachtige cheque uitgereikt om ons werk te kunnen bekostigen. Het doet ons goed dat er aan ons gedacht wordt en we hebben deze dagen zoveel mensen kunnen vertellen over wat wij allemaal doen en dit zorgt er zeker voor dat wij kunnen blijven bestaan.

Let op gewijzigde openingstijden tijdens de mei vakantie:

We zijn dinsdag 25 en woensdag 26 april gewoon open, omdat niet alle scholen gesloten zijn.

Dinsdag 2 mei en woensdag 3 mei zijn we gesloten.

Zaterdag 6 mei zijn we open


Openingstijden

Dinsdag van 9.00-11.30

Woensdag van 18.30-20.00

Zaterdag 6 mei van 10.00-12.00

Koffieavond woensdag 17 mei ( op de andere dagen is er altijd ook een kopje koffie als u er tijdens de koffietijd bent. Deze tijd is wisselend, dit hangt van de drukte en het werk af. )


We hopen u snel weer te zien op onze locatie.


Groetjes van alle vrijwilligers van “jemagerzijn”Noord-Holland