De weken vliegen voorbij, de mei vakantie en de Pinksterdagen zijn weer achter de rug. Wij hebben zoals gewoonlijk niet stilgezeten. De kledingkasten zijn weer allemaal netjes geordend, en alle zomerkleding ligt weer op de planken. De mooie dagen komen eraan, dus mocht u wat nodig hebben kom gezellig langs. We hebben ook een ruime sortering van de badkleding en voor de jongste kinderen hebben we badhanddoeken die als een poncho gedragen worden.

En mocht u nog op zoek zijn naar spelletjes voor de vakantie, wie weet ligt er bij ons wel iets, wat de kinderen leuk vinden. Ook hebben we nog een ruime sortering aan skeelers staan. (dit zijn wel de grotere maten vanaf 37.)

EXTRA BERICHT

Mocht u zondag 11 juni nog ruimte hebben op uw kalender kom dan gezellig bij ons langs.

5 studenten van de Hogeschool Innholland uit Diemen gaan op deze dag van 11.00-15.00 een leuke dag organiseren om ons een grotere bekendheid te geven. Deze dag is gevuld met leuke activiteiten voor jong en oud. Er is een stormbaan, spelletjes, muziekquiz, en er zal een spreker zijn om over het werk van “jemagerzijn” te vertellen. Er is ook een hapje en een drankje. Kom gezellig langs, iedereen is welkom. Kinderen mogen ook vriendjes en vriendinnetjes meevragen en uw buren zijn ook hartelijk welkom. Entree wordt niet gevraagd, maar mochten mensen speelgoed of kleding hebben liggen wat ze zelf niet meer gebruiken, dan mag dat natuurlijk meegenomen worden. Wat zou het fijn zijn als we op deze manier een nog groter netwerk kunnen krijgen. Dit is in alle opzichten belangrijk voor ons voortbestaan in de toekomst.


Openingstijden

Dinsdag van 9.00-11.30

Woensdag van 18.30-20.00

Zaterdag 3 juni van 10.00-12.00

Zondag 11 juni van 11.00-15.00 open dag op de parkeerplaats achter het gebouw.


Koffieavond woensdag 17 mei ( op de andere dagen is er altijd ook een kopje koffie als u er tijdens de koffietijd bent. Deze tijd is wisselend, dit hangt van de drukte en het werk af. )


We hopen u snel weer te zien op onze locatie.


Groetjes van alle vrijwilligers van “jemagerzijn”Noord-Holland