Noord-Scharwoude 16 oktober 2023

Beste lezers,

Nog een week en dan begint in het Noorden de schoolvakantie. Midden Nederland en het Zuiden genieten nu van de vakantie. We hopen dat er een paar mooie dagen aankomen, en dat de kinderen ook lekker veel naar buiten kunnen. En misschien gaat u, er wel een paar dagen er op uit met de kinderen, dan wensen wij u een paar fijne dagen toe.

Tijdens de herfstvakantie zijn we dinsdagmorgen gesloten en woensdagavond zijn we open.

Verheugd zijn wij, dat we nu iedere openingstijd een koffie/thee moment hebben. En we ook ervaren dat hier veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Ook zien we dat ouders onder elkaar contact met elkaar zoeken. Dit is ook waarom we deze keuze gemaakt hebben voor de koffie/thee momenten.

Als u recent bent geweest, heeft u vast al gezien dat de ruimte met jassen weer goed gevuld is, maar de laatste weken is er ook al door veel kinderen en ouders rondgesnuffeld en zijn er veel jassen mee gegaan naar huis.

Maar wist u dat we ook een ruimte hebben waar sport, verkleed en feestkleding hangt/ligt. Eén van onze vrijwilligers, zorgt hier wekelijks dat het er allemaal netjes en verzorgt bij ligt. De eerste feestkleding voor de maand December is al meegenomen door meerdere kinderen.

Speelgoed: Het is nu ook een mooie periode om te kijken of er tussen het speelgoed wat leuks ligt voor de feestdagen. Veel speelgoed kan hier prima voor gebruikt worden. Wij willen u wel adviseren om van te voren te controleren of alles compleet is. Door de enorme drukte van afgelopen weken zien wij geen kans om dit nog te doen.

We hebben u half september een nieuwsbrief gestuurd met een leuke uitnodiging van mamasmaaltijden

Zorganiseren op zaterdag 21 & zaterdag 28 oktober van 11:00 tot 14:00 uur bij De Geus in Broek op Langedijk (Bijlestaal 64) een event voor een groep van max. 40 kids per dag.

Het programma voor beide dagen is hetzelfde, bowlen, adventure baan trotseren, oudhollandse spellen doen, bingo mét prijzen en uiteraard lekker eten & drinken!

Voor alleen de adventure baan geldt een min. leeftijd van 10 jaar en lengte van 1,35 meter. Ouders/verzorgers zijn uiteraard weer van harte welkom voor een kop koffie.

We hopen dat u niet vergeten bent om u aan te melden voor deze fantastische dag voor de kinderen.

Openingstijden

Dinsdag van 9.00-11.30 rond 10.30 staat de koffie klaar

Woensdag van 18.30-20.00 rond 19.30 staat de koffie klaar

Zaterdag 4 november van 10.00-12.00 rond 11.00 staat de koffie klaar

We hopen u snel weer te zien op onze locatie.

Groetjes van alle vrijwilligers van “jemagerzijn”Noord-Holland